Новий ресторан нового формату шукає до своєї команди — КУХАРІВ. Концепція Prosecco бар з легкими закусками у самому серці нашого м. Дніпра.
Дата відкриття закладу — 25 грудня 2023 року, проте Ви нам потрібні вже зараз!
Обов’язки:
- Якісне приготування страв з дотриманням рецептур, технології та санітарних норм.
- Виготовлення напівфабрикатів.
- Контроль терміну придатності заготовок та напівфабрикатів вироблених страв.
- Видача страв згідно з таймінгом приготування.
- Підтримувати чистоту у виробничих приміщеннях.
Вимоги:
- Досвід роботи від 1го року та вміння працювати з тех картами.
- Відповідальність, порядність, бажання вчитися та розвиватися.
- Бажання працювати у команді.
- Знання стандартів санітарії.
- Розуміння технологічних процесів.
- Бажано — діюча медична книга.
Ми пропонуємо:
- Графік роботи 2/2 або 3/3.
- Конкурентну заробітну плату.
- Безкоштовний комплексний обід.
- Офіційне працевлаштування, мед огляд за рахунок компанії.
Пропонуємо створити резюме!
Опишіть свій досвід і навички — це підвищить ваші шанси одержати роботу мрії.
Створити резюме
Залиште відповідь